Hits

utorak, 11. siječnja 2011.

Blue Ice Royal - MJEŠAVINA Blue Ice i X-Factor Gold

 
Blue Ice Royal je nevjerojatna kombinacija 2/3 Blue Ice fermentiranog ulja jetre bakalara i 1/3 X-Factor Gold visokovitaminskog maslačnog ulja.

Dr. Weston Price opisao je "magičnu" sinergiju na djelu kada je svojim pacijentima još u 1930.-im godinama davao maslačno ulje skupa s visokovitaminskim uljem jetre bakalara. Ova divna, sveta hrana bogata hranjivim tvarima proizvodi se bez topline kao snažna i jedinstvena mješavina dviju najfinijih prirodnih terapeutskih namirnica.

Blue Ice Royal je bogat Omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA, vitaminima A i D, CLA, laurinskom kiselinom, butirinskom kiselinom, antioksidansima, kaprilinskom kiselinom i mnogim drugim hranjivim sastojcima koji popravljaju zdravlje i potiču imunitet.

Uživajte u jednostavnosti koju pruža X-Factor Gold maslačno ulje i Blue Ice visokovitaminsko ulje jetre bakalara u kapsulama.
  • sveta hrana bogata hranjivim tvarima
  • sirova, negrijana ulja
  • bogato s Omega-3 (EPA & DHA)
  • bogato vitaminima A i D
  • pravo, čisto fermentirano riblje ulje
  • bez teških metala i otapala

Sastav: Blue Ice fermentirano ulje jetre bakalara, X-Factor Gold visokovitaminsko maslačno ulje.


Može se nabaviti ili u kapsulama (120 kom po 750 mg) ili kao tekućina u obliku gela (oblik gela sprječava prolijevanje kad se uzima žlicom). Tekući gelovi su u bočicama od 240 ml i dostupni u okusima original bez dodane arome ili s dodanom aromom. Mješavina se sastoji od 2/3 ulja jetre bakalara i 1/3 maslačnog ulja.

**Tekući gelovi se stvrdnu kada se drže u hladnjaku. Da biste izbjegli ovo, držati na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu kao što je kuhinjski ormarić. Proizvod se može i smrznuti na duže vrijeme a nakon otvaranja može na sobnoj temperaturi stajati i do 6 mjeseci.


Opis proizvoda i okusa*

*Opaska: Dodatak prirodnih aroma služi za poboljšanje doživljaja. Ipak, prevladava okus ulja jetre bakalara.
 
Tekući gel bez arome - Samo 1/3 čisto zlatno maslačno ulje, 2/3 fermentirano ulje jetre bakalara, i silicij-dioksid za stvaranje gela. Ništa drugo! Bez arome i nije sasvim točno jer ako uživate u okusu maslaca i ribe svidjet će vam se ovaj okus svježeg maslaca i ribe.  

Čokoladna krema, tekući gel – Za sve vas ljubitelje čokolade, dodan je organski kakao prah, organska aroma vanilije, organski list stevije i silicij dioksid radi stvaranja gela. Gel sprječava prolijevanje kad se uzima žlicom.
 
Cimet, tekući gel – Mnogima najdraži, aroma je izmijenjena dodatkom organskog ulja cimetovca, organskog lista stevije te silicij dioksid radi stvaranja gela. 

Kapsule bez želatine – Za one koji više vole uzimati svoje maslačno ulje/ulje jetre bakalara u kapsulama, evo maslačnog ulja, fermentiranog ulja jetre bakalara i neizbijeljenog pčelinjeg voska kao zgušnjivača. Kapsule su od biljne celuloze.

Sinergijski učinak maslačnog ulja i ulja jetre bakalara
Istraživanja pokazuju da maslačno i ulje jetre bakalara kad se uzimaju zajedno, pružaju komplementarne faktore koji dovode do ispravne ravnoteže esencijalnih masnih kiselina. Visokovitaminsko maslačno ulje sadržava arahidonsku kiselinu (AA), jednu od omega-6 masnih kiselina, dok je ulje jetre bakalara bogato eikozapentaenoičnom kiselinom (EPA), jedna od omega-3. Štoviše, zasićene masne kiseline maslačnog ulja poboljšavaju učinkovitost primjene nezasićenih masnih kiselina iz ulja jetre bakalara. Konačno, maslačno ulje sadrži širok i dubok raspon važnih kinona uključujući vitamin K, vitamin E i koenzim CoQ-10 dok je ulje jetre bakalara bogato vitaminima A i D.

Naše visokovitaminsko maslačno ulje ekstrahira se iz mlijeka koje daju krave tradicionalnih pasmina Guernsey i Devon (koje daju mlijeko s puno masnoće) a koje pasu isključivo na navodnjavanim pašnjacima sjevernog područja Great Plains (Velike ravnice) u Americi.

Ova specifična kombinacija podneblja i navodnjavanja daje brzorastuću osobitu ispašu, koja sadrži optimalnu razinu Aktivatora X koji je otkrio dr. Price. Aktivator X te ostale hranjive tvari se nadalje koncentriraju tako što se mlječna mast obrađuje posebnim niskotemperaturnim centrifugalnim uređajima. 

Dr. Price je putovao svijetom proučavajući tradicionalnu prehranu mnogih kultura. Shvatio je da ovi vitamini topivi u mastima daju prekrasnu koštanu strukturu, široko nepce, besprijekorne zube koji nisu nagurani i lijepa lica ispravnih prorporcija koja su karakteristična za članove izoliranih tradicionalnih skupina.
 



Možete naručiti na www.svetahrana.eu

Nema komentara:

Objavi komentar